Mulțumesc, vouă!

Privesc oamenii prin stele de fum și de ceață
Se scutură al meu gând pe umerii lor adunați
Observ cum un prieten il ridică și-l împinge în față
Să-l asculte și mâine, are unul la fel, zici că-s frați.

Mi-as lua înapoi povara ce-o duce,
Nu vreau sa fiu frământare sau freamăt în plus,
Îmi zambeste duios, si se duce să-l culce
Lânga griji care par dăruite de Sus.

Uneori am în jur lume blândă, duioasă:
Mă ascultă, mă-nvelește cu vorbe fine, domoale
Uneori ea mă vede înzecit mai frumoasă
Decât sunt, sau mă știu, sau mă cred, sau îmi pare.

Azi, culeg, tot ce las printre voi din greseală
Obosita-s de treceri, dar vă vreau pe voi bine,
Sa-mi fiți veseli și buni, să vorbim doar pe seară
Nu-i asa ca aveți soare in suflet? E un dar de la mine

Pentru fiecare clipă ce pe umeri v-am pus-o,
Pentru fiecare durere ce-am lăsat-o să plângă,
Pentru alinările dese, liniștea ce-ați adus-o,
Pentru că n-ați lăsat tristeți vechi să mă strângă,

Pentru toate acestea și pentru multe în plus,
Stiu că nimic din ce-aș da nu ar fi de ajuns,
Însa nu pot sa nu spun că ferice zâmbesc
Si pe o rază de soare vă trimit un umil mulțumesc!

 

…cu drag de voi pentru răbdarea pe care ați avut-o in ultima lună cu mine, de când, am mai puțin timp liber, dar aceeași bucurie să vă regăsesc aici gândurile, încurajările, sustinerile și tot ce ne adună.

multumesc

Publicitate

14 gânduri despre „Mulțumesc, vouă!

  • Acum jumătate de ora am ajuns acasa. Si inca imi vine sa multumesc pentru seara asta, pentru ziua aceasta și pentru raza de soare primita. Iși doresc sa ai parte de un sfarsit de saptamana frumos.

   Apreciază

  • …mă simt de parcă vin dintr-un somn adanc desi eu nu am plecat nicaieri, scrisul asta pentru sb…nu e lucru usor, multumesc pt intelegere, inca 4 pprobe și revin. Sunt pe primul loc ..până luni, dar imi pare …totul incredibil..

   Apreciat de 1 persoană

  • Mihaela, primisem și mailul tau, dar azi am fost iesita toata ziua. Ma bucur ca au ajuns la tine sticlutele. Cam micute, dar promit ca daca voi mai primi ceva de la Tupperware iți voi mai trimite. Mesajul tau lasat aici, acum, inseamna mult pt mine și uite de ce multumesc eu.

   Apreciază

 1. Cel mai frumos poem! Sper să nu rămână rătăcit printre atâtea articole publicitare. Ce dor îmi era de tine, cea de dinaintea sb-ului. Am simţit până în adâncul inimii mele fiecare cuvânt. Mă înclin în faţa ” mulțumesc”-ului tău, Adriana și cu aceeași reverență îți transmit și mulțumesc-ul meu.

  Apreciază

  • ..imi pare rau ca spui asta, nici nu stii cata munca e in fiecare articol publicitar. Mai sunt cateva si totul devine istorie, iar e sunt mândră de ele la fel de tare ca oricare poem scris. Am postat la fel de des și alte lucruri, am după fiecare articol publicitar cate un poem, o scriere, un gand. Nu am lăsat blogul prada unor lucruri …cu tema. Pacat…ca spui asta, tocmai tu.., sau poate nu inteleg eu nuantele..

   Apreciază

 2. Nu mă înțelege greșit Adriana. N-am vrut să -ți minimalizez munca, știu cât efort ai depus și câtă oboseală ai acumulat. Voiam să spun că merită să fie citit de cât mai mulți si apreciat ca atare, nu ca și un articol de concurs. În sfârșit, sunt mult prea obosită ca să justific ceea ce am scris. Îmi pare tare rău că nu m-am făcut înțeleasă și te-am necăjit. Te rog să mă ierți. Chiar nu simți că și eu sunt mândră de tine, de tot ce ai realizat până acum?

  Apreciază

  • …acest poem a fost pe facebook, apreciat și citit de multa lume. Dar ai vorbit aici ca blogarii care spun ca ne umplem blogul de articole publicitare, cand e prima oara cand fac asta și nu m-am dezis de stilul meu. Obositi suntem toti, dar nu am simtit nicio mandrie in cuvintele lasate aici, ci diferente. E dreptul tau sa alegi ce iți place și ce nu. Articolele pe care le-am scris in concurs le-am scris cu aceeasi bucurie ca si prostioara asta scrisa in 5 minute, diferenta e ca abia acum stiu ce munca e in spatele acelor cuvinte care trebuie sa fie cele mai bune dintr-un număr mare de participanti. Nu am ce sa iert, e dreptul tau sa alegi, dar n-am sa neg ca sunt trista. Pacat, iar asta cu vizualizatul de cat mai multa lume, tocmai datorita sb ului blogul meu are infinita cautare, dincolo de fb ul care imi e mereu aproape.

   Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s