Despre

Cine sunt eu cea care scrie aici? Ştiu şi eu? Pentru unii o mască, pentru alţii un om. Pentru câţiva sunt iubire, speranţă şi stabilitate, dar sunt şi o mână care mă detestă şi mă consideră ne-om. Sunt o femeie matură, prea matură cu dorinţe simple şi amintiri amestecate. Nu ştiu de ce scriu, dar ştiu de ce nu aş înceta să scriu. Nu scriu pentru cineva anume. Mă mir când văd oameni trecând pe aici, dar mai tare mă mir de cei ce trec doar pentru a-şi alimenta urâtul din ei…cu urâtul meu. Dacă aş putea aş inventa un cuvânt nou pentru blogger, pentru a nu crede nimeni că aş avea pretenţii. Nu toţi ce scriu sunt scriitori cum nu toţi cei ce vorbesc sunt oratori. Uneori nu ne auzim nici gândurile, de ce i-am auzi pe ei? Cineva spunea „toată lumea scrie, nimeni nu citeşte”.  Nu citiţi! Aici sunt eu, cea de azi, cu amintiri dezlegate de timp. Dar dacă aţi găsit ceva ce vă place, vă mulţumesc! Dacă nu, nu vă lăsaţi păcăliţi! Sunt doar ….un fir de praf! Lăsaţi-l să se adune! E …praf de stele! Din el se vor naşte alte poveşti!

26 de gânduri despre „Despre

  1. Oare ți-am povestit despre praful de stele? Este argint și aur curat! Adună-l bine și pune-l la păstrare pentru vremurile mai grele.
    Pe noi să ne lași cuvintelor tale, căci și acolo găsim ceva aur și argint, al amintirilor dezlegate de timp!

    Apreciază

  2. Praf de stele ce naşte poveşti,
    Om cu suflet mare, asta tu eşti… 🙂
    Oare abia acum a venit clipa în care trebuia să las şi eu un semn pe aici? Se pare că da…

    Apreciază

    • Mulțumesc, Ioana. Scriu doar din 19 martie 2013. Nu mai scrisesem până atunci decât frânturi din viața mea reală, pe fb, unde primeam „aplauze” în direct. Mi s-a sugerat să-mi fac blog și să nu mai pierd textele prin vârtejul acela. Acum, mă bucur că am făcut asta. Am vindecat răni și mi-am găsit un locșor numai pentru mine. Când primesc musafiri aici, însă, mă bucur tare.

      Apreciază

  3. Bună ziua,

    Vă contactez din partea site-ului pinkgirl.ro, pentru a vă propune un parteneriat între site-urile noastre: un schimb de linkuri sau advertoriale, mai precis, pentru o mai bună poziționare în rezultatele de pe motoarele de căutare.

    Pentru a fi o legătură cât mai eficientă, propunerea noastră este un schimb de link-uri încrucișat sau de advertoriale.

    În ceea ce privește site-ul pinkgirl.ro, menționez faptul că este un blog personal, are o vechime de șase ani și conține peste 700 de articole. Page authority pentru acest site este 27, domeniu authority este 15, iar moz rank 4.

    Aștept răspunsul dumneavoastră

    Toate cele bune,

    Lidia – PinkGirl.ro

    Apreciază

Lasă un comentariu