Fluturii tăcerii

Cine sunt eu cea care scrie aici? Ştiu şi eu? Pentru unii o mască, pentru alţii un om. Pentru câţiva sunt iubire, speranţă şi stabilitate, dar sunt şi o mână care mă detestă şi mă consideră ne-om. Sunt o femeie matură, prea matură cu dorinţe simple şi amintiri amestecate. Nu ştiu de ce scriu, dar ştiu de ce nu aş înceta să scriu. Nu scriu pentru cineva anume. Mă mir când văd oameni trecând prin scrisul meu, dar mai tare mă mir de cei ce trec doar pentru a-şi alimenta urâtul din ei cu urâtul meu. Sunt și persoane ce ”mă văd mai frumoasă decât știu eu” și le mulțumesc, pentru că astfel mă ajută să cresc. Dacă aş putea aş inventa altceva pentru ” a scrie”, pentru a nu crede nimeni că aş avea pretenţii. Nu toţi ce scriu sunt scriitori cum nu toţi cei ce vorbesc sunt oratori. Uneori nu ne auzim nici gândurile, de ce i-am auzi pe ei? Cineva spunea „toată lumea scrie, nimeni nu citeşte”.  Nu citiţi! Aici sunt eu, cea de azi, cu amintiri dezlegate de timp. Dar dacă aţi găsit ceva ce vă place, vă mulţumesc! Dacă nu, nu vă lăsaţi păcăliţi! Sunt doar un fir de praf! Lăsaţi-l să se adune! E praf de stele!  Sunt doar însiră-te mărgăritare pe tastatura virtuală a vieții încă nedescoperite! Încerc prin cuvânt, chiar de îmi ies doar vorbe. Încerc prin vorbe poate îmi ies cuvinte și încerc cu amândouă poate adun buchete de mărgăritare. Sau poate am să tac. Știți ce bine se citeste tăcerea? Prin fluturi de hârtie. Cum nu-i vedeți? Sunt toți aici, vă trebuie doar să fiți la pas cu mine. Sunteți? Cât mă bucur! Atunci vă invit să scuturați praful de pe poveștile mele și să alungați fluturii tăcerii.  

15 gânduri despre „Fluturii tăcerii

 1. Sa iti fie de bine in noua casuta, sa te bucuri de fiecare clipa petrecuta in ea!
  Cine crezi ca vede daca sunt virgule in plus sau in minus? Povestile tale sunt captivante, nu permit alte ganduri decat cele legate de subiect.

  Apreciază

  • Tot tu eşti omul care face legătura între vechiul blog şi acest nou-nouţ cadou ce mi l-am făcut în prag de primăvară. Exact ca acum un an. Mai am ceva de lucru, dar am vrut să văd cum arată mica mea minune. Sunt încântată! Mulţumesc!

   Apreciază

 2. Esti un Om in adevaratul sens al cuvintului. Esti Suflet, Traire, Daruire. Iti doresc inspiratie. Sa te bucuri de aceasta noua casuta a sufletului tau . Vienela are dreptate . Povestile tale sunt captivante . Ne atragi usor in ele si ne duci in lumi si catre stari aparte.

  Apreciază

  • Laura, îţi mulţumesc! Încă nu am făcut modificările de rigoare dar doar din lipsă de timp. Curând însă, voi scrie doar aici, când mă voi deprinde cu redactarea, notificările, etc. Sper să am ce spune! Sper!

   Apreciază

 3. Nu cred ca exista oameni care te detesta. Nu au cum. Si daca totusi sunt, te iubesc multi altii si vor compensa cu siguranta. E bine ca esti aici, esti mult mai aproape de mine asa 🙂

  Apreciază

  • Îmi convine mai mult aia cu ceva compensare. Din păcate, am suficienţi ani încât să nu fi adunat în jur sau în spate şi poveşti cu oameni nepotriviţi, şi eu lor, şi ei mie. De aici gândul, că nu ştii cum nimeresc pe aici şi vor crede că am amnezie sau m-a lovit Alzheimerul. Sper să mă mut curând. Pe 19 martie fac anul de blogging. Atunci facem party şi acolo, şi aici şi mutăm catrafusele pentru o nouă experienţă. Iar muncim la promovare. Of, of!

   Apreciază

 4. Un fir de praf de stele si cateva virgule. Asta e ceea ce gasesc eu la tine, Adriana. Sa ai multe postari pe noul tau blog si cat mai multi insetati de magia cuvantului sa iti treaca pragul!

  Apreciază

 5. Pingback: Chic Elite. Dare. Care. | Înşiră-te mărgăritare

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s